Triade en Vitree partner van JINC

Sinds kort zijn Triade en Vitree trotste partner van JINC. Samen gaan we ontmoetingen organiseren tussen jongeren uit Flevoland en medewerkers van Triade en Vitree. Op deze manier bouwen we een lokaal netwerk en krijgen jongeren de kans om kennis te maken met de beroepen in de kansrijke zorgsector.

JINC helpt jongeren van 8 tot en met 16 op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt: door beroepsorientatie op de werkvloer, het aanleren van (sociale) vaardigheden en het aanbieden van workshops over ondernemerschap.

Baas van morgen

Dit jaar doen we weer mee aan ‘Baas van Morgen’, op deze dag nemen jongeren de baan van o.a. Nederlandse CEO’s, politici en hoofdredacteuren over. Met dit project wil JINC aandacht vestigen op het feit dat een goede start op de arbeidsmarkt niet voor al het talent van morgen vanzelfsprekend is. Vorig jaar waren vijftienjarige VMBO-T scholieren Aurora en Bente één dag de baas bij Triade en Vitree.

Bliksemstages

Ook organiseren we op verschillende locaties bliksemstages. Uit onderzoek (2011) is gebleken dat het project bliksemstage bijdraagt aan het vormen van het beroepsbeeld en daarmee bij het maken van een sector- en studiekeuzes.

We verheugen ons op een fijne, duurzame samenwerking!