Kwaliteitsrapport 2018: Samen kunnen we meer

“Soms vind ik kiezen moeilijk, dan heb ik hulp nodig van de begeleiding”, zegt een van onze cliënten in het Kwaliteitsrapport 2018.
Samen met cliënten, familie, vrijwilligers en medewerkers hebben we dit kwaliteitsrapport gemaakt. Wat gaat er goed in onze zorg- en dienstverlening, en wat kan beter? Benieuwd naar hoe wij onze zorg regelen? En wat onze cliënten er van vinden?

Samen leren en verbeteren

Het kwaliteitsverslag 2018 is een bijzonder verslag in meerdere opzichten. Het is een verslag met verhalen, uitleg hoe wij onze zorg organiseren, aangevuld met cijfers. Samen hebben we dit verslag gemaakt. Het geeft ons waardevolle informatie, tips en adviezen om onze zorg zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij wat cliënten zelf belangrijk vinden. Zo kunnen wij waar mogelijk waarde toevoegen aan hun leven.

Naast de dagelijkse zorg voor onze cliënten, stond het jaar 2018 in het teken stond van de inrichting van onze nieuwe organisatie Triade Vitree; de fusieorganisatie van Triade en Vitree. Vanuit Triade Vitree hebben we dit integrale kwaliteitsverslag gemaakt. Maar de focus ligt op de geleverde zorg vanuit Triade. Vitree heeft immers slechts een zeer klein percentage jeugdhulp geleverd vanuit de Wlz. Aan de hand van de bouwstenen van het Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg wordt de kwaliteit van zorg, maar ook zeker de organisatie, in beeld gebracht.

Download: Kwaliteitsverslag 2018