Corona – de zorg gaat door!

De besmettingen met het virus lopen in ons land hoog op en de coronamaatregelen worden regelmatig bijgesteld en aangepast. Wat betekent het voor de begeleiding aan uw kind of familielid bij Triade Vitree? Hoe houden we de motivatie hoog. Welke maatregelen en besluiten neemt Triade Vitree. Graag informeren we u via deze site over al deze zaken.

Onze belangrijkste aandacht gaat uit naar de zorg voor de cliënten en het contact met ouders en verwanten. En natuurlijk de zorg voor onze medewerkers, want zonder hun tomeloze inzet en betrokkenheid is dit onmogelijk.

Hoewel de maatregelen veel impact hebben, blijven we denken in mogelijkheden. Wat kan wel, in plaats van niet. Samen proberen we ons zo goed mogelijk aan de regels te houden. Zo zorgen we er  voor dat we gezond blijven.

 

Vragen over het coronavirus?

Veelgestelde vragen en antwoorden over nieuw coronavirus

Deze informatie wordt dagelijks aangepast naar de meest recente situatie.