Twee nieuwe leden raad van toezicht

Monique Visser en Heleen Jumelet treden met ingang van 1 mei resp. 1 juli 2021 toe tot de raad van toezicht van Triade Vitree. Hiermee is de raad van toezicht van Triade Vitree weer op sterkte.

Monique Visser is benoemd op voordracht van de Ondernemingsraad en wordt tevens lid van de auditcommissie. Zij is registeraccountant en werkzaam als senior controller bij Hogeschool Windesheim. Heleen Jumelet is vicevoorzitter van het college van bestuur van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Zij is benoemd op een gezamenlijke bindende voordracht van de Centrale Cliƫntenraad en de Pleegouderraad en zal de commissie kwaliteit en veiligheid gaan versterken.

De huidige vicevoorzitter en lid van de Raad van Toezicht Fennemiek Gommer treedt in juli as. terug. Zij is 8 jaar toezichthouder geweest bij Triade Vitree en rechtsvoorganger Vitree en heeft hiermee de maximale termijn als toezichthouder bereikt.

Met de komst van Monique Visser en Heleen Jumelet en na vertrek van Fennemiek Gommer bestaat de raad uit zeven toezichthouders.