Informatie voor ouders en verwanten

Het nieuws en de persconferenties rondom Corona volgen we nauwgezet. De gevolgen van de besluiten voor onze organisatie worden per keer zorgvuldig overwogen. Soms vraagt dit wat meer tijd. In veel gevallen wachten we het advies van Jeugdzorg Nederland of Gehandicaptenzorg af. Uiteraard handelen we altijd volgens de landelijke richtlijnen.

Wanneer worden cliënten gevaccineerd?

Er begint langzaam maar zeker wat meer zekerheid te komen over de start van het vaccineren van bewoners van zorginstellingen zoals de onze. Wat betekent dit voor uw kind/verwant.

Update vaccinatie cliënten

Het nieuws omtrent de vaccinatie van cliënten volgt elkaar in sneltreinvaart op. Op dit moment is nog niet bekend wat dit betekent voor onze bewoners. Welk vaccin krijgen we tot onze beschikking en wanneer. In dit bericht een korte update met de stand van zaken.

Vaccinaties – wat betekent dit voor mijn kind/verwant?

Vandaag start de coronavaccinatie in Nederland. De zorgmedewerkers zijn eerst aan de beurt, daarna volgen de cliënten van zorginstellingen. Bij Triade Vitree hopen we dat iedereen zich laat vaccineren. Want hoe meer mensen ingeënt zijn, des te meer bescherming het vaccin biedt.

In gesprek over corona

In de krant, op de televisie je kunt er niet omheen. Corona is waar het om gaat. Maar wat betekent het voor jou? Hoe ga jij met deze situatie om? Om daarover met elkaar het gesprek te voeren hebben we een aantal spellen ontwikkeld. Naast de kletspot is er nu ook het denkdobbelspel. Wat het betekent en hoe je het kunt inzetten leggen we uit in een aantal video berichten.

Er is weer iets meer mogelijk

update 18 november
Er is weer wat meer mogelijk. Dat is goed nieuws. Maar we zijn er nog niet. We blijven heel voorzichtig in wat wel en niet kan. Ook bij Triade Vitree.

Hoe en wat tijdens de feestdagen

Alles is anders - ook de feestdagen dit jaar zijn niet zoals we zijn gewend. Wat kan wel en wat niet.