Werken bij Triade Vitree

Bij Triade Vitree zijn er veel mogelijkheden om talenten, ideeën, visie en denkbeelden over het werken in de zorg in de praktijk te brengen. Dat kan als betaalde medewerker. In een vrijwilligersfunctie. Of als stagiair(e). Mocht je nog niet precies weten welke doelgroep je voorkeur heeft, dan zijn er ook mogelijkheden om in een zogenaamde flexpool in te stromen.

Er kan veel meer. Want samen kunnen we meer.

Als je bij Triade of Vitree werkt, ben je een zorgprofessional die in staat is om veel zelfstandige beslissingen te nemen. Dat is natuurlijk ook nodig; tenslotte is de zorg van nu niet meer hetzelfde als tien jaar geleden. Dat betekent logischerwijze ook dat je verantwoordelijkheid kunt dragen. Dat je een visie op je werk hebt. Dat je inschattingen kunt maken van situaties (en hoe je die oplost). Maar vooral: dat je weet wat je eigen kwaliteiten zijn.

Kom kennismaken!

Wil je rechtstreeks met een andere zorgprofessional van gedachte wisselen over een functie bij Triade of Vitree, neem dan contact met ons op. Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsbijeenkomst of een persoonlijk gesprek.

Uitdagende vacature gezien?
Grijp dan meteen je kans!